Норвегія скасовує карантин після прибуття для усіх мандрівників

Норвегія скасовує карантин після прибуття для усіх мандрівників

Укрінформ
Норвегія з 26 січня скасовує вимогу проходження обов’язкового карантину після прибуття до країни для усіх туристів, незалежно від їхнього статусу вакцинації або наявності у них чинного сертифіката COVID-19.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на The Local.  

Раніше пропускати карантин після в’їзду в Норвегію могли лише повністю вакциновані мандрівники або ті, хто мав визнаний норвезьким урядом сертифікат COVID-19.

Ті вакциновані особи, які не мали COVID-сертифікат, мали пройти 10-денний карантин, який можна було скоротити після тестування на третій день ізоляції, у разі прибуття із зони, яка вимагає карантину.

Читайте також: Кіпр скасував обмеження на поїздки для вакцинованих

Як пише видання, це правило стане стимулом для мандрівників з-за меж Європейської економічної зони, оскільки прибуття з країни, що не входить до ЄЕЗ, за винятком Британії, автоматично спричиняє карантин у разі відсутності COVID-сертифіката.

Як повідомляв Укрінформ, за даними сайту Worldometer, у світі станом на ранок 25 січня кількість хворих на COVID-19 становила 355 624 103. Водночас 282 296 276 осіб одужали, 5 623 215 хворих померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-