Кіпр скасував обмеження на поїздки для вакцинованих

Кіпр скасував обмеження на поїздки для вакцинованих

Укрінформ
Уряд Кіпру запровадив нові правила в'їзду туристів до країни. Згідно з новими правилами, вакциновані туристи та перехворілі на COVID-19 зможуть безперешкодно відвідувати острів, незалежно від того, чи їхня країна входить до списку епідемічно безпечних.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Cyprus Mail.

Іншим рішенням уряд Кіпру скоротив термін самоізоляції з 14 до 10 днів для людей, які мають близькі контакти з підтвердженим хворим. Рішення набуває чинності 24 січня.

Згідно з новими правилами, які набудуть чинності з 1 березня, мандрівники, які повністю вакциновані від COVID-19 або одужали від вірусу, незалежно від того, чи внесена їхня країна у список червоної чи зеленої категорії, будуть звільнені від виконання карантинних вимог.

Читайте також: Біля узбережжя Кіпру стався потужний землетрус

Ці люди можуть в’їхати до Кіпру з дійсним сертифікатом про вакцинацію, виданим компетентними органами їхньої країни, або сертифікатом, що підтверджує, що вони одужали від коронавірусу.

Кіпр визнає майже всі вакцини: Janssen, AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sputnik V, Sinopharm, Sinovac (CoronaVac), Covaxin, Sputnik Light та Novavax.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-