МАУ у січні-лютому 2022 року скоротить кількість рейсів до Італії

МАУ у січні-лютому 2022 року скоротить кількість рейсів до Італії

Укрінформ
Українська авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» зменшить кількість рейсів до Рима та Мілана на період з січня по лютий 2022 року.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі компанії.

Зазначається, що таке рішення ухвалене у зв'язку з посиленням карантинних обмежень для подорожувальників з України з боку Міністерства охорони здоров’я Італії. Зокрема, з 16 грудня 2021 року по 31 січня 2022 року в’їзд на територію Італії дозволений лише певним категоріям громадян: власникам посвідки на проживання в Італії та громадянам, які в’їжджають на територію Італії з підтвердженими мотивами роботи, навчання чи лікування. Також дозволено в'їжджати в окремих випадках, за рішенням італійських компетентних органів та за наявності аргументованих підстав.

МАУ пропонує своїм пасажирам, які не належать до особливих категорій громадян та у яких придбані авіаквитки до Рима та Мілана, низку опцій. Так, можна змінити маршрут подорожі на будь-які власні рейси МАУ та внутрішні код-шер рейси МАУ, які виконуються в період із 16 грудня 2021 року по 28 лютого 2022 року, без оплати штрафу і доплати за тарифом згідно з кабіною обслуговування в оригінальному квитку.

Також можна змінити дату подорожі на рейси МАУ за оригінальним маршрутом (Рим, Мілан), які виконуватимуться з 1 лютого 2022 року, без оплати штрафу і доплати за тарифом в оригінальному класі бронювання упродовж терміну дії квитка. Крім цього, в авіакомпанії пропонують обміняти квиток на промокод або ж оформити повне чи часткове повернення коштів.

Як повідомляв Укрінформ, відповідно до оновлених правил перетину кордону з Італійською Республікою у зв’язку із пандемією COVID-19 Україну з 16 грудня віднесено до переліку країн списку Е, що передбачає заборону на необов’язкові поїздки українських громадян, зокрема з метою туризму. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-