США вимагатимуть обов’язкову вакцинацію для в’їзду всіх без винятку іноземців – ЗМІ

США вимагатимуть обов’язкову вакцинацію для в’їзду всіх без винятку іноземців – ЗМІ

Укрінформ
Уряд Сполучених Штатів наступного року планує запровадити для всіх без винятку іноземців нові правила, які вимагатимуть повної вакцинації від COVID-19 для в’їзду на територію країни.

Про це повідомляє в середу американське видання The Hill із посиланням на високопоставленого чиновника адміністрації, передає Укрінформ. 

«Адміністрація Байдена вимагатиме з 22 січня, щоб усі іноземці, які в’їжджають до США з поважними причинами, були повністю вакцинованими», – зауважується в повідомленні.

Водночас уточнюється, що від початку листопада цю норму запровадили для іноземців, які в’їжджають до Сполучених Штатів з туристичною метою або без нагальної необхідності. Тепер у Білому домі планують запровадити такі обмеження для всіх без виключення іноземців, зокрема тих, хто прибуватиме до США з дуже поважних причин.

Водночас норми для в’їзду в країну громадян США, а також власників «зелених карт», здійснюватиметься за раніше встановленими правилами.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні адміністрація США оголосила про введення нових правил для в’їзду іноземців до країни, які набули чинності 8 листопада цього року. Зокрема, послабили обмеження для в’їзду громадян Євросоюзу та інших країн, які були в «червоній» зоні. Однак водночас запровадили обов’язкові вимоги щодо вакцинації для іноземців за окремими виключеннями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-