У Миколаєві розвиватимуть креативний туризм у межах міжнародного проєкту

У Миколаєві розвиватимуть креативний туризм у межах міжнародного проєкту

Укрінформ
У Миколаєві стартував конкурсний відбір проєктів креативного туризму в межах реалізації міжнародного грузино-україно-болгарського проєкту «Туризм. Спадщина. Творчість».

Про це передає Укрінформ з посиланням на відділ інформаційного забезпечення міської ради. 

«У Миколаєві стартував конкурс інноваційних креативних туристичних пропозицій та культурних продуктів «Креативний туризм та інноваційні продукти на основі спадщини». Він проходить в межах реалізації міжнародного проєкту «Туризм. Спадщина. Творчість» за підтримки транскордонної операційної програми «Басейн Чорного моря», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що метою заходу є розвиток миколаївського бізнесу через креативний туризм та культурні продукти на основі місцевої спадщини.

У конкурсі можуть взяти участь підприємства та організації, які працюють у таких сферах як туризм, гастрономія, народні танці й співи, організація фестивалів, ремесла тощо.

Читайте також: На Львівщині люди з інвалідністю навчалися підприємництву у сфері туризму

Переможці пройдуть навчання та отримають необхідні ресурси для пілотування своїх ідей.

Як повідомляв Укрінформ, грузинсько-українсько-болгарський проєкт «Туризм. Спадщина. Творчість» в Україні реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Європейського Союзу.

Проєкт планують реалізувати упродовж 2021-2022 років. Він спрямований на розвиток підприємництва в галузі туризму та створення нових робочих місць.

Його загальна вартість становить понад 900 тис. євро, з них бюджет для України – 208,5 тис. євро.

Результатом реалізації проєкту має стати створення транскордонних туристичних маршрутів та реалізація стартапів у сфері туризму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-