У Вінниці відбудеться туристичний форум VinTourism

У Вінниці відбудеться туристичний форум VinTourism

Укрінформ
У Вінниці 2 вересня відбудеться форум VinTourism з питань розвитку внутрішнього туризму в Україні.

Про це йдеться на сторінці заходу у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«VinTourism – наймасштабніша подія розвитку туристичного потенціалу на Вінниччині. Туризм – галузь, яка вчиться жити у нових умовах COVID-19. І саме в цих умовах внутрішній український туризм отримав новий поштовх – бум попиту на подорожі нашою країною. Під час туристичного форуму поговоримо, як внутрішній туризм та цінності сталого розвитку допомагають розвивати економіку і зберігати ресурси в умовах COVID-19», – йдеться у дописі.

Зазначається, що учасники форуму також шукатимуть шляхи перетворення туристичної галузі на вигідний бізнес і як ефективно створювати та просувати місцеві туристичні продукти.

Як повідомили Укрінформу в оргкомітеті форуму, участь у ньому візьмуть сто представників туристичного бізнесу з Вінниччини та інших регіонів країни. З ними працюватимуть провідні вітчизняні експерти у галузі, які познайомлять їх з новими ідеями туристичних проєктів та контактами, які допоможуть їх реалізувати.

Читайте також: Аудіогіди англійською та українською мовами запрацюють у 30 музеях та заповідниках України

Також у програмі VinTourism знайомство з досвідом успішних кейсів туристичного бізнесу у внутрішньому туризмі та обговорення основних бізнес-процесів та особливостей, притаманних внутрішньому туризму. Крім того, – рекомендації з розробки власного туристичного продукту і маршруту до нього та врахування особливості туризму в умовах коронакризи.

Участь у туристичному форумі VinTourism передбачена у двох форматах – онлайн та офлайн.

Форум організований Business People Club у межах ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-