Кіпр розширив перелік вакцин від COVID-19 для в’їзду туристів

Кіпр розширив перелік вакцин від COVID-19 для в’їзду туристів

Укрінформ
Республіка Кіпр розширила перелік вакцин від коронавірусу (COVID-19), необхідний туристам для безперешкодного перетину кордону.

Про це йдеться у повідомленні посольства України в Республіці Кіпр, передає Укрінформ.

Зокрема, згідно з відповідним рішенням, республіка розширила перелік вакцин, сертифікати про вакцинацію якими, видані відповідними органом України, є підставою для безперешкодного перетину кордону Кіпру.

У списку вказані: Janssen/Johnson & Johnson Vaccine, Vaxzervia Vaccine (AstraZeneca), Pfizer-BioNTech Vaccine, Moderna Vaccine, Sputnik (Gam-COVID-Vac) Vaccine, Sinopharm (BBIBPCOVID-19) Vaccine, Sinovac (CoronaVac) Vaccine, AstraZeneca-Covishield, AstraZeneca-SKBio.

Відповідно до мапи Міністерства закордонних справ України, усім пасажирам, які летять на Кіпр, необхідно проходити реєстрацію на платформі CyprusFlightPass та завантажувати копію сертифіката про щеплення англійською мовою за 48 годин до вильоту.

Читайте також: Кіпр посилює правила в’їзду для невакцинованих українців

Вакциновані пасажири можуть подорожувати до Кіпру без додаткових тестів. Невакцинованим українцям необхідно мати негативний результат молекулярного (ПЛР) COVID-тесту, зробленого в сертифікованій лабораторії в Україні протягом 72 годин до вильоту.

Як повідомляв Укрінофрм, 29 липня Кіпр запровадив обов’язкове ПЛР-тестування для невакцинованих туристів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-