На двох популярних грецьких островах запровадили карантинні обмеження

На двох популярних грецьких островах запровадили карантинні обмеження

Укрінформ
Греція ввела нічну комендантську годину та заборонила музику в закладах на двох популярних туристичних островах для протидії поширенню COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Ekathimerini

Так, органи цивільного захисту запровадили на іонічному курортному острові Закінф та в регіоні Ханья на Криті обмеження, які набирають чинності о 6-й ранку в п’ятницю і будуть переглянуті 13 серпня залежно від ситуації із захворюваністю.

Генеральний секретаріат з питань цивільного захисту оголосив у четвер, що пересування людей у двох регіонах буде заборонено з 1-ї години ночі до 6-ї години ранку, за винятком екстрених медичних випадків та роботи, тоді як музика заборонена у клубах, барах та кафе, щоб запобігти переповненню таких закладів відвідувачами.

Читайте також: У Греції зафіксували температурний рекорд - 47,1 градуса за Цельсієм

Також заборонені вечірки та інші зібрання більш ніж 20 осіб як у приватних, так і в громадських місцях. Штрафи за порушення цього обмеження становлять від 50 тисяч до 200 тисяч євро.

Варто зауважити, що на острові Закінф епідеміологічне навантаження погіршилося на 69%, як порівняти з тижнем раніше, а в місті Ханья на Криті воно зросло на 54%.

Як відомо, Греція, яка намагається відродити туристичний сектор, що сильно постраждав від пандемії коронавірусу, також зараз бореться з хвилею сильних лісових пожеж, які спалахнули на тлі тривалої спеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-