До проєкту «Гастромандри Львівщиною» долучилися 26 фермерських господарств

До проєкту «Гастромандри Львівщиною» долучилися 26 фермерських господарств

Укрінформ
У Львівській області 26 фермерських господарств долучилися до проєкту «Гастромандри Львівщиною» і готові до початку туристичного сезону.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА, передає Укрінформ.

«Ми позиціонуємо Львівську область як регіон здорового і безпечного відпочинку. Фермерські господарства пропонують туристам активності на природі у сільській місцевості та здорову їжу. Плюс – це вигідно і для фермерів, бо є нагода збільшувати прибутки. Туроператори будуть приводити до них туристів, які купуватимуть крафтові смаколики. Бонус реєстрації у проекті «Гастромандри Львівщиною» – партнерська підтримка від облдержадміністрації», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Читайте також: Львівщина планує заманювати туристів оновленими "Гастромандрами" та влогом

Як наголошують в ОДА, участь у «Гастромандрах Львівщиною» для фермерських господарств має низку переваг, серед яких впізнаваність бренду, лояльність клієнтів і додатковий дохід. Мета проєкту – промоція локальної продукції, налагодження співпраці з туристичним бізнесом та створення нових туристичних пропозицій.

Планується, що до проєкту приєднається ще більше локальних виробників.

Як повідомляв Укрінформ, у січні 2020 року Управління туризму та курортів Львівської ОДА повідомило, що планує оновити путівник «Гастромандри Львівщиною» та створити гастровлог, щоб привабити більше мандрівників до області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-