Таїланд може скасувати карантин для туристів із COVID-щепленнями

Таїланд може скасувати карантин для туристів із COVID-щепленнями

Укрінформ
Влада Таїланду планує презентувати план щодо скасування обов'язкового карантину для закордонних мандрівників, які отримали щеплення від коронавірусу та можуть засвідчити це.

Як передає Укрінформ, про це інформує The Nation.

Зазначається, що цей крок має відродити туристичну галузь країни. Тому міністр туризму Таїланду звернувся до міністерства охорони здоров'я за дозволом на запуск системи паспортів вакцинації.

Міністр туризму та спорту Таїланду Піпат Ратчакітпракарн заявив, що уряд чекає на рішення Всесвітньої організації охорони здоров'я щодо застосування паспортів вакцинації перед тим, як запускати цю систему.

Читайте також: Іспанія продовжила обмеження на в'їзд мандрівників з-за меж ЄС і Шенгену

За його словами, запровадження документа дасть змогу іноземним туристам не проходити обов'язковий карантин та гарантуватиме приїзд щонайменше п’яти мільйонів іноземних гостей до Таїланду впродовж цього року.

Як повідомлялося, станом на ранок 1 березня у світі з початку пандемії підтверджено 114 689 757 випадків коронавірусу, зокрема 2 543 321 летальний. Водночас кількість людей, що вже одужали від цієї хвороби, становить 90 251 891.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-