В Ужгороді стартує міський різдвяний ярмарок

В Ужгороді стартує міський різдвяний ярмарок

Укрінформ
Із п’ятниці, 11 грудня, в Ужгороді працюватиме новорічно-різдвяний ярмарок. Будиночків буде вдвічі менше, ніж торік, торгуватимуть традиційно вином, сирами, медом – але тільки на виніс.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Ужгородська міськрада у Фейсбуці.

«Із п’ятниці, 11 грудня, в Ужгороді працюватиме новорічно-різдвяний ярмарок. Як і торік, дерев’яні будиночки для торгівлі розмістять на пішохідній частині площі Шандора Петефі, але з огляду на карантинні обмеження їх буде майже удвічі менше і, щоб уникнути скупчень людей, розташують їх у шаховому порядку», – йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначили в міськраді, продавців та покупців розділятимуть захисні екрани, продаж проводитиметься із дотриманням протиепідемічних вимог.

Читайте також: Красноїльськ не переноситиме традиційну Маланку через карантин

На ярмарку свою продукцію вже традиційно представлять винороби Закарпаття, будуть мед і продукти бджільництва, сири, упаковані фаст-фуди, новорічно-різдвяна атрибутика, сувеніри. Проте, зазначили в міськраді, столів та стільців для пригощань не буде – все продаватимуть на виніс.

Настрій у зоні ярмарку створюватимуть святкова музика, громадян періодично попереджатимуть про карантинні вимоги щодо захисних масок, дотримання дистанції тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-