Китай знову пустить туристів до низки закритих через пандемію атракцій

Китай знову пустить туристів до низки закритих через пандемію атракцій

Укрінформ
Деякі найвизначніші пам’ятки Китаю цього тижня поновлюють роботу для туристів після майже тримісячного закриття через пандемію коронавірусу.

Про це повідомляє CNN.

«Заборонене місто, Літній палац, Храм Неба та Національний музей Китаю у Пекіні знову відкриються в п’ятницю», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, велика кількість інших туристичних місць Китаю відкриваються 1 травня, в перший день з п’яти вихідних з нагоди Дня праці.

Водночас, для відвідувачів запровадять низку правил. Зокрема, щоб відвідати пам'ятку, вони мають зареєструватися, відсканувати QR-код, а також виміряти температуру та бути у захисній масці. Уряд використовує кольорову цифрову систему "Код здоров'я", де QR-коди присвоюються громадянам як індикатор стану здоров'я.

Читайте також: Головна туристична пам'ятка Уханя відкрилася для відвідувачів

Водночас у Забороненому місті встановлять обмеження на відвідування на рівні 5 тис. осіб на день, хоча до закриття їхня чисельність сягала 80 тисяч.

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 30 квітня у світі зафіксовано 3 220 346 випадків коронавірусу, з них 228 236 летальних. Одужало вже понад мільйон осіб.

На материковій частині Китаю у середу, 29 квітня, було зафіксовано лише чотири нові випадки COVID-19.

Загалом у Китаї зареєстровано 82 862 випадки коронавірусу, з них 4 633 летальні, 77 610 людей одужало.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-