Амстердам відправляє туристів до Гааги

Амстердам відправляє туристів до Гааги

Укрінформ
Влада Амстердама почала інформаційну кампанію, спрямовану на те, щоб туристи не приїжджали до їхнього міста.

Про це пише 34travel.

"У межах боротьби з овертуризмом влада Амстердама почала активно просувати прямого конкурента - Гаагу: столиця ініціювала рекламну кампанію "Всі дороги ведуть до Гааги", - йдеться в повідомленні.

Рекламувати Гаагу планують на центральному вокзалі Амстердама й у туристичному магазині Iamsterdam. На старті акції туристам подарували 50 квитків на поїздку в місто і назад.

Читайте також: Де в Гаазі скуштувати найсмачнішого оселедця і заразом випити кави з прем’єром

"Кількість ночівель в Амстердамі становить 17,5 млн на рік, це в 13 разів більше, ніж в Гаазі. Ми пропонуємо подивитися наше місто, оскільки це центр знань, міжнародних відносин, там же знаходиться резиденція королів. Ми будемо раді допомогти столиці, сподіваємося, що у нас вийде", - розповів глава департаменту з економічних питань муніципальної ради Гааги Річард де Мос.

Цікаво, що інші нідерландські міста не готові взяти на себе частину туристичного навантаження. Зокрема, Гарлем заявив, що сам планує всерйоз зайнятися негативними наслідками надмірного напливу гостей.

Торік Амстердам відвідало понад 20 млн мандрівників. Ця цифра здається ще більшою, якщо знати, що в усіх Нідерландах проживає близько 17 млн ​​осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-