SkyUp відкриє чотири нові міжнародні рейси з Одеси

SkyUp відкриє чотири нові міжнародні рейси з Одеси

Укрінформ
Українська авіакомпанія SkyUp в травні й червні почне виконувати чотири нові регулярні рейси з Одеси до Вірменії, Іспанії, Грузії та Італії.

Про це повідомляє avianews.com

Так, з 17 травня лоукост розпочне польоти з Одеси до Єревана з частотою двічі на тиждень по понеділках і п'ятницях. Мінімальна вартість авіаквитків починається від 1 785 грн в одну сторону.

Із 25 травня літаки SkyUp полетять з Одеси до Барселони - рейси заплановані двічі на тиждень по середах і суботах. Мінімальна вартість авіаквитків в одну сторону - від 2 507 грн.

Із 2 червня лоукост запустить маршрут Одеса – Ріміні, польоти за яким виконуватимуться раз на тиждень щонеділі. Ціна авіаквитків - від 1 757 грн в одну сторону.

З 4 червня почнуть виконуватися рейси Одеса - Кутаїсі з частотою двічі на тиждень по вівторках і п'ятницях. Авіаквитки в продажу від 1 757 грн в одну сторону.

Читайте також: SkyUp відкрила продаж квитків до Вірменії та Болгарії

Раніше SkyUp анонсував запуск з 2 червня регулярних внутрішніх рейсів Одеса – Київ і Одеса – Харків з ціною квитків близько 500 грн в одну сторону.

Як повідомлялося, український лоукостер SkyUp Airlines заснований в червні 2017 року. Польотну програму почав здійснювати в травні 2018 року.

Авіакомпанія здійснює рейси як на регулярній, так і на чартерної основі. Польотна програма SkyUp Airlines охоплює міжнародні й внутрішні українські напрямки.

У 2018 року пасажиропотік SkyUp Airlines становив 442 тисячі пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-