SkyUp відкрила продаж квитків до Вірменії та Болгарії

SkyUp відкрила продаж квитків до Вірменії та Болгарії

Укрінформ
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines почала продавати квитки на три нові напрямки: з Києва до Єревана, Варни й Бургаса.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби авіакомпанії, яке є у розпорядженні Укрінформу.

"Компанія SkyUp Airlines запускає продаж квитків на три нові напрямки з Києва до міст Вірменії та Болгарії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 11 березня 2019 року відкривається продаж квитків за напрямком Київ - Єреван (Вірменія) з вильотом із аеропорту Бориспіль (термінал F), а початок польотної програми відбудеться 17 травня. Рейси планується здійснювати двічі на тиждень: щопонеділка та щоп’ятниці. Вартість квитка в один кінець від 1 829 грн (без багажу).

З 11 березня доступні квитки також на рейси Київ – Варна (Болгарія) з вильотом із аеропорту Бориспіль (термінал F). Початок польотної програми з 14 червня 2019 року. Рейси планується виконувати щоп’ятниці. Вартість квитка в один кінець від 1 325 грн (без багажу).

Читайте також: Із Харкова запустили регулярні рейси в Шарджу

Крім того, стартував продаж квитків на рейси Київ - Бургас (Болгарія) з вильотом із аеропорту Бориспіль (термінал F). Початок польотної програми з 31 травня 2019 року. Рейси планується здійснювати 2-3 рази на тиждень. Вартість квитка в один кінець від 1 325 грн (без багажу).

Як повідомлялося, український лоукостер SkyUp Airlines заснований у червні 2017 року. Польотну програму почав здійснювати у травні 2018 року.

Станом на січень 2019 року флот авіакомпанії налічував п'ять повітряних суден – чотири літаки типу Boeing 737-800 NG на 189 місць і один Boeing 737-700 NG на 149 місць.

Авіакомпанія здійснює рейси як на регулярній, так і на чартерній основі.

Польотна програма SkyUp Airlines охоплює міжнародні і внутрішньоукраїнські напрямки.

У 2018 році пасажиропотік SkyUp Airlines становив 442 тисячі пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-