Львів подарує туристам романтичний вікенд

Львів подарує туристам романтичний вікенд

Укрінформ
У місті Лева вирішили розіграти романтичний вікенд для туристів і місцевих жителів у межах програми "Романтичний Львів".

Акція "Л+Л=Любов" триватиме в соціальній мережі Facebook до 11 лютого, повідомляє відділ промоції міста Львівської міської ради. 

Зазначається, що за результатами конкурсу оберуть дві пари переможців – львів’ян та гостей міста, що отримають у подарунок романтичний вікенд 16-17 лютого.

"10 років тому, коли перспективи львівської туристичної галузі були швидше бажанням, аніж реальністю, такий вид відпочинку деякі туристичні компанії для себе лише відкривали. Сьогодні ж у мережі інтернет можна знайти з добрий десяток турів лише у Львові. Зараз ми вирішили піти далі, оскільки за результатами конкурсу матимемо дві пари переможців: гостей нашого міста та пару львів’ян. Саме показати автентичну романтику Львова для туристів і дати змогу відчути себе туристом в іншому місті львів’янам за ідентичних умов – і є нашою метою", – розповіла начальник відділу промоції міста ЛМР Світлана Норець.

Читайте також: У Львові розповіли, звідки до них їдуть туристи і скільки витрачають

Для участі в конкурсі потрібно підписатися на Lviv.Travel – сторінку офіційного туристичного сайту Львова в Facebook – й виконати низку умов, про які детальніше можна прочитати тут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-