Національне свято шоколаду стартувало у Львові

Національне свято шоколаду стартувало у Львові

Укрінформ
У Львові в п’ятницю, 12 жовтня, розпочалося традиційне Національне свято шоколаду. Сюди прибули найкращі виробники цього продукту з усіх регіонів України, шоколатьє, скульптори й кондитери.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Найкращі виробники шоколаду України представляють у Львові найсмачнішу свою продукцію. Крім того, кожен гість має змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати "шоколадні" сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє", - зазначив організатор події Андрій Сидор.

За його словами, для відвідувачів, як і щороку, діють "Шоколадний ярмарок" та "Дитяча шоколадна країна". Скульптори витешуть із величезних брил скульптури з шоколаду, що вражатимуть: 9-метрову коробку цукерок, 5-метровий шоколадний млин та 3-метрового шоколадного ведмедя.

Читайте також: На Вінниччині пригощатимуть унікальною стравою

А "родзинкою" свята стала "Шоколадна Україна" – карта України розміром 8 на 5 метрів з визначними архітектурними спорудами.

Крім цього, кожен охочий зможе взяти участь у чемпіонаті кондитерів-аматорів "Домашній кондитер". Організатори запевняють, що для цього не обов’язково бути професіоналом, достатньо вірити в свої сили та приготувати смачний десерт, який оцінить компетентне журі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-