"Folk-toloka" в Миколаєві влаштує танцювальні батли й аукціони

Укрінформ
У Миколаєві в суботу, 22 вересня, відбудеться фестиваль "Folk-toloka 2018", присвячений 81-й річниці утворення Миколаївської області.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА. 

"До 81-ї річниці утворення Миколаївської області та 80-річчя обласного Центру народної творчості в Миколаєві вперше пройде фольклорний фестиваль "Folk-toloka 2018". Відкриття - о 12 годині біля Каштанового скверу на вул. Соборній", - йдеться в публікації.

На глядачів чекають різноманітні розважальні заходи: яскрава театралізована концертна програма за участю найкращих аматорських колективів області, пісенний флешмоб, батли традиційних побутових танців "Ойра", "Карапет", "Яків", виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва "Мистецька арт-толока", безпрограшні лотереї та конкурси з тематикою "Ми – українці" тощо. Вперше в Миколаєві прозвучать звуки справжньої трембіти у виконанні заслуженого артиста України Олексія Речка (м. Вінниця).

Читайте також: Роми з'їдуться на мистецький фестиваль до Миколаєва

Крім того, на відвідувачів чекає фудзона з українськими національними стравами, справжній двометровий "Коровайний оберіг" – символ свята, презентація та дегустація наїдків, аукціони "Фольк-хата стравами багата", де можна буде насолодитися медом, рибою, щедрими дарами осені, екольодяниками від переможців проекту "Село на мільйон".

Крім того, відбудуться презентації діяльності підрозділів облдержадміністрації та творчі програми від обласних закладів культури.

Свято триватиме впродовж дня в центрі Миколаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-