В Австралії істотно збільшили штраф за незаконне підняття на Сіднейський міст

В Австралії істотно збільшили штраф за незаконне підняття на Сіднейський міст

Укрінформ
Штраф за несанкціоноване підняття на одну із найвідоміших австралійських споруд - Сіднейський міст Харбор-Брідж - збільшили до 22 000 доларів.

Про це повідомляє телекомпанія АВС.

“Міст Харбор-Брідж виконує дуже важливу функцію для міста, і ми не хочемо, щоб люди вважали його розвагою”, - сказала міністр доріг штату Новий Південний Вельс Мелінда Пейві.

Читайте також: Туристи зможуть провести ніч на Великій китайській стіні

Приводом для суттєвого збільшення штрафу (з 3300 до 22 000 доларів) стала квітнева кількагодинна операція зі зняття з моста 43-річного чоловіка, який страждає на психічні розлади, що на шість годин паралізувала цю транспортну артерію.

Вже тоді міністр у справах шляхів пообіцяла, що норми безпеки буде переглянуто.

“Ця подія чотири місяці тому показала, що нам потрібно внести деякі зміни, і ми будемо їх впроваджувати”, - підкреслила посадовець.

Читайте також: У Новій Зеландії альпініста зняли з найвищої вершини після тижня “полону”

Тепер, коли всі формальні процедури завершено і штраф збільшено до 22 000 доларів, Харбор-Брідж урівнявся за “дороговизною пригод” з Сіднейською оперою.

Окрім збільшення штрафу, сіднейська влада оголосила про намір зробити безпечнішою велосипедну доріжку на мосту, встановити більше камер відеоспостереження та підняти висоту обмежувальної огорожі. Також буде збільшено кількість патрульних.

При цьому посадовець погодилася, що гарантувати стовідсоткове закриття доступу до моста для потенційних порушників неможливо. Водночас влада сподівається, що згадані нововведення зменшать можливості та бажання людей порушувати закон.

 Фото: voglioviverecosi.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-