Туристи зможуть провести ніч на Великій китайській стіні

Туристи зможуть провести ніч на Великій китайській стіні

Фото, відео
Укрінформ
Сервіс оренди житла Airbnb запустив конкурс, переможці якого зможуть провести ніч на Великій китайській стіні.

На унікальний номер було переобладнано одну з сторожових веж пам'ятки, повідомляється на сайті Airbnb.

Провести там ніч в період із 4 до 8 вересня можна буде безкоштовно. Зможуть це зробити четверо переможців конкурсу Night at the Great Wall. Кожен з них зможе взяти з собою ще одну людину.

Згідно з правилами конкурсу, його учасники повинні до 11 серпня написати і надіслати есе на 550 знаків, в якому відповісти на два запитання: чому зараз важливіше, ніж будь-коли, руйнувати бар'єри між культурами? Яким чином ви хотіли б створювати нові зв'язки?

Журі оцінюватиме історії за оригінальністю, актуальністю та креативністю.

Читайте також: Неймовірний лабіринт у Піднебесній став рекордним

Варто зазначити, що конкурс має низку обмежень. Так, до нього допускаються громадяни Китаю (включно із Гонконгом, Макао й Тайванем), США, Великої Британії, Індії, Японії, Південної Кореї, Австралії, Німеччини, Італії, Іспанії та Франції. Учасникам має бути більше 21 року, вони повинні мати профіль на сайті Airbnb з гарними відгуками, а також вільно володіти китайською, англійською, французькою, японською та/або корейською мовами.

Номер на Великій Китайській стіні розрахований максимум на двох осіб. У ньому є ліжко, лампа, ванна кімната й предмети першої необхідності. Проте там немає інтернету, телевізора, кондиціонера і навіть даху, але гості зможуть насолодитися зоряним небом, якщо дозволить погода.

Програма перебування також передбачає вечерю зі страв китайської кухні в супроводі традиційної музики, милування світанком з найвищої сторожової вежі, а також майстер-клас із каліграфії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-