МЕРТ розгляне ситуацію з діяльністю Oasis Travel на нараді 4 липня

МЕРТ розгляне ситуацію з діяльністю Oasis Travel на нараді 4 липня

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі розгляне питання діяльності української туристичної компанії Oasis Travel, з якою пов'язані затримки деяких авіарейсів, на нараді 4 липня.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ці всі питання будуть розглянуті у середу на нараді під головуванням Степана Івановича Кубіва, оскільки Міністерство економічного розвитку і торгівлі відповідає за туристичну галузь», - сказав Омелян, відповідаючи на запитання, чи урядовці ініціюватимуть притягнення до відповідальності компанію Oasis Travel і, що чекатиме на туристів, які купували тури у цієї компанії, але ще не вилетіли з України.

Читайте також: Омелян анонсував ревізію літаків на нерегулярних рейсах

Омелян додав, що він звернувся з рекомендацією позбавити ліцензії цю туристичну компанію і звернутися до правоохоронних органів.

«Але це виключно компетенція Міністерства економічного розвитку і торгівлі», - додав міністр.

Читайте також: Остання група туристів прибула в Україну з Тунісу

Як повідомляв Укрінформ, з 29 червня сотні українських туристів були заблоковані в аеропортах кількох країн. По кілька годин, а то й діб люди очікували в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропорту "Київ". Авіакомпанія Bravo Airways пояснила затримки рейсів на кілька діб невиплатою коштів туроператором. Останній своєї провини не визнає.

Станом на 3 липня всі українські туристи, які затрималися в аеропортах, вже прибули в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-