Остання група туристів прибула в Україну з Тунісу

Остання група туристів прибула в Україну з Тунісу

Укрінформ
В аеропорт "Київ" прилетіли два літаки з Тунісу, які привезли останню групу туристів, чиї рейси затримували.

Про це повідомляє 5 канал.

"Остання група туристів, що не могла вилетіти з Тунісу, вже в Україні. В столичному аеропорту приземлилися 2 літаки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що літаки приземлились в аеропорті "Київ"

Раніше  посол України в Туреччині Андрій Сибіга заявив, що спільними зусиллями “Аzur Air Ukraine”, “Anex Tour” та Посольства України в Туреччині понад 100 туристів з України, рейс яких на 10 годин було затримано в аеропорту Анталії, повертаються додому. 

Як повідомляв Укрінформ, близько 300 українських туристів понад дві доби не могли вилетіти до Харкова з аеропорту Монастир у Тунісі. За словами пасажирів, авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel в особі приймаючої компанії Insight Holidays не виконують своїх зобов'язань щодо повернення громадян України додому.

Крім того, в міжнародному аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни) у понеділок скасовано кілька рейсів авіакомпанії Bravo Airways; сотні її пасажирів продовжують чекати вильоту також і в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Читайте також: Зіпсований відпочинок: МЗС закликає туристів йти до суду

Не могли вилетіти в Україну і туристи з Пальма-де-Майорка.

У столичному аеропорту “Київ” (Жуляни) з 30 червня затримуються кілька рейсів.

Так, у понеділок, 2 липня було скасовано рейси до Ербіля (Ірак), Анталії, Даламана (Туреччина). Рейс до Шарм-ель-Шейха вилетів із запізненням на понад 2 години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-