Понад 120 локацій для пікніків підготували на Львівщині

Понад 120 локацій для пікніків підготували на Львівщині

Укрінформ
Інтерактивна карта пікнік-локацій Львівської області зібрала понад 120 облаштованих об'єктів, на яких є все необхідне для відпочинку. Користуватися ними можна безкоштовно.

Про це у вівторок, 8 травня, під час прес-конференції розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака. 

«Для усіх шанувальників відпочинку на природі ми пропонуємо пікнік-локації, які облаштовані відповідною інфраструктурою для безпечного проведення часу з друзями та родиною. Таких локацій на території Львівської області є 122. Вони розміщені на території лісових господарств, вздовж основних доріг. Усі локації позначені на онлайн-карті. Позначки містять коротку описову інформацію про кожен із рекреаційних майданчиків, фотографії і географічні координати. Знайти карту можна на сайті обласної адміністрації», - розповіла Табака.

Читайте також: На Львівщині створять ковбойківське містечко за 1 мільйон євро

Рекреаційні майданчики, позначені на інтерактивній карті, обладнані навісами, столами, альтанками, смітниками, місцем для розведення вогнища та розташування наметів тощо.

Також, як наголосила Наталія Табака, важливо пам’ятати про культуру відпочинку на природі, відтак закликала жителів області залишати місця відпочинку після себе чистими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-