Туристів до України приваблюватимуть презентацією

Туристів до України приваблюватимуть презентацією

Укрінформ
Англомовну презентацію про переваги України для мандрівників представили в Києві на 24-й Міжнародній туристичній виставці UITT' 2018 "Україна – подорожі та туризм".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України на сторінці в Facebook

"Спеціально для виставки Департамент туризму Мінекономрозвитку розробив презентацію, яка демонструє, чому турист має відвідати саме Україну. Звісно, вона містить загальні відомості про нашу країну, її клімат та природні багатства. Також в презентації є практичні поради та інформація про те, як іноземцям оформити візу та найкомфортніше дістатися до нас з будь-якого куточку світу", - йдеться в публікації.

Основною ж частиною презентації стали цікаві місця та події. Мова йде про великі міста й маленькі містечка, які становлять найбільшу туристичну цінність, а також історичних і культурних центрах: Київ, Львів, Кам’янець-Подільський, Одеса та інші. Крім того, згадуються рекреаційні та оздоровчі зони: Трускавець, Бердянськ, Хмільник та Шацькі озера, Асканія-Нова й Карпати. До того ж у презентації розповідається про безліч фестивалів та концертів, які цілий рік проводяться в різних куточках України.

Читайте також: Кількість індійських туристів в Україні за рік зросла на третину - посол

Зазначається, що презентаційні матеріали будуть надіслані до українських посольств в різних країнах світу, щоб потенційні гості України могли дізнатися про найцікавіші та найпривабливіші туристичні дестинації нашої країни.

Чи є ваше місто або улюблений український курорт в презентації, можна подивитися за посиланням

24-а Міжнародна туристична виставка UITT' 2018 "Україна – подорожі й туризм" триває в Києві з 28 до 30 березня. Цьогоріч у заході беруть участь 366 компаній з Албанії, Болгарії, Греції, Грузії, Єгипту, Ізраїлю Індії, Італії, Іспанії, Китаю, Кіпру, Куби, Мальти, Мальдівської Республіки, Малайзії, Марокко, Словаччини, Словенії, США, Палестини, Туреччини, Тунісу, України та Шрі-Ланки. Туристичні маршрути України представлені на стендах учасників з 36 міст та регіонів нашої країни. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-