Британське видання порадило відвідати Львів у 2018 році

Британське видання порадило відвідати Львів у 2018 році

Укрінформ
Львів потрапив до списку 12 найбільш цікавих нових для британців авіанапрямків, якими жителі Сполученого Королівства можуть скористатися в новому 2018 році.

Місто посіло п'яту сходинку рейтингу, яке опублікувало видання The Telegraph.

"Часто говорять, що у Львові є найбільше кав'ярень на душу населення", – йдеться в публікації.

Автори матеріалу радять британцям летіти до Львова у вересні рейсом, який 2018 року відкриває лоукостер Wizz Air з лондонського аеропорту Luton.

"У місті панує легка і невимушена атмосфера, на вулицях багато студентів. Львів прикрашає пінна солодкуватість мистецтва Ренесансу, бароко та модерного стилю, а також аромати сотень кав'ярень у віденському стилі", - розповіла виданню британка Фіона Данкан, яка вже побувала у Львові.

Читайте також: Британці рекомендували Львів як найкраще місто для відпочинку на вихідних

На першій сходинці цього рейтингу опинився Нешвіл (США), далі – Буенос-Айрес (Аргентина), на третій - Сіетл (США). А четверту позицію посіли Сейшельські острови. Також до переліку ввійшли Доха (Катар), Ньюарк (США), Бостон (США), Ла-Рошель (Франція), Генуя (Італія), Амрітсар (Індія), а також Ріміні (Італія).

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді інше британське видання – газета The Independent – рекомендувало Львів як ідеальне місце відпочинку на вихідних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-