Британці рекомендували Львів як найкраще місто для відпочинку на вихідних

Британці рекомендували Львів як найкраще місто для відпочинку на вихідних

Укрінформ
Як ідеальне місто для відпочинку на вихідних рекомендують Львів британські журналісти, котрі побували у столиці Галичини і були вражені казковою архітектурою, шоколадними магазинами та атмосферними кафе.

Про це повідомляє сайт lviv.vgorode.ua з посиланням на The Independent.

Британські журналісти рекомендують туристам зі своєї країни піднятись у Львові на Ратушу, щоб з висоти пташиного польоту помилуватись панорамою Старого міста, відвідати книжковий ринок біля пам'ятника Івану Федорову і скуштувати справжній львівської шоколад, каву та страви місцевої кухні. Також видання радить багато гуляти пішки і особливу увагу приділити архітектурі, адже у Львові є пам'ятники багатьох європейських епох.

Поради на другу половину вихідного стосуються способу мандрівки: "Якщо для прогулянки пішки не залишиться сил, можна орендувати велосипед. Катаючись, зробіть петлю містом або поїдьте на південь до Стрийського парку, який має ставок з лебедями, парниковий та кам’яний сади. Потім зверніть на північ, щоб віддати свій велосипед у парку Івана Франка", - радять британські журналісти.

Читайте також: Мури резиденції Лева Галицького розкопали археологи у центрі Львова

На їхню думку, другу половину вікенду варто присвятити культурній програмі, зокрема оглянути Львівську галерею мистецтв, де зберігаються шедеври європейських художників XIV – початку XX століття. Також варто відвідати і оперний театр, збудований у стилі бароко. Цю споруду британці назвали вишенькою на торті.

Єдиною незручністю гості із Туманного Альбіону вважають відсутність можливості спілкуватися англійською мовою, особливо у закладах харчування. Незважаючи на це, запалені свічки, смачна кава, українська музика і гостинність залишили у них приємне враження про місто Лева.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-