В Україні з'явиться національна програма лояльності для туристів

В Україні з'явиться національна програма лояльності для туристів

Оновлено
Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, ПАТ КБ "ПриватБанк", Національна туристична організація України та Visa International Service Association запускають програму підтримки туризму в Україні.

Про це йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

"31 травня 2017 року відбудеться церемонія підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, ПАТ КБ "ПриватБанк", асоціацією "Національна туристична організація України" та Visa International Service Association. Меморандум розроблений сторонами з метою створення Національної програми лояльності "Турист України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що меморандум спрямовано на покращення в Україні умов в'їзного та внутрішнього туризму. Національну програму лояльності в туристичній галузі буде створено в рамках реалізації плану заходів Міжнародного року сталого розвитку туризму, яким 2017 рік оголосила ООН.

Програмою "Турист України", зокрема, передбачено розроблення спеціального мобільного додатка для зручності користувачів, а також додаткові привілеї та знижки для мандрівників. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-