Світоліна: Моя мета – виграти Grand Slam і стати №1 у світі

Світоліна: Моя мета – виграти Grand Slam і стати №1 у світі

Укрінформ
Перша ракетка України розповіла про свою найбільшу ціль у тенісі.  

Про це вона висловилась у коментарі пресслужбі Відкритого чемпіонату Франції, передає Укрінформ.

«Я завжди ставила перед собою високі цілі, і я маю кінцеву мету, думаю, як у кожного тенісиста, – виграти турнір Grand Slam і стати №1 у світі. Але я думаю, що важливо також усвідомити шлях, який я пройшла за ці роки, перебуваючи в топ-10, у п’ятірці найкращих протягом кількох років, цього також може бути достатньо.

Тому що, звичайно, коли ти завагітнієш, ти сподіваєшся, що все пройде добре, але також потрібно реалістично подивитися, що, можливо, я не зможу повернутися. У той момент мені знадобилося кілька місяців, щоб усвідомити, можливо, по-іншому поглянути на свою кар’єру, і тому я думаю, що це також допомогло мені, коли з’явився шанс повернутися», - сказала Світоліна.

Найкращий результат українки – третя позиція в рейтингу WTA. Також на рахунку Еліни 3 півфінали у турнірах серії Grand Slam – двічі на «Вімблдоні» (2019, 2023) та один раз на US Open (2019).

Читайте також: Завацька поступилась Стародубцевій на старті кваліфікації Ролан Гаррос

Як повідомляв Укрінформ, завтра, 22 травня, Світоліна зіграє в 1/8 турніру в Страсбурзі, українка захищає свій титул чемпіонки турніру.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-