Світоліна і Стаховський організують в Україні серію дитячих турнірів

Світоліна і Стаховський організують в Україні серію дитячих турнірів

Укрінформ
Еліна Світоліна та Сергій Стаховський за підтримки «Нової Пошти» запроваджують серію тенісних турнірів для українських дітей вікової категорії U14

Формат Svitolina & Stakhovskyi Tennis Tour by Nova Post передбачає проведення чотирьох відбіркових турнірів та заключних змагань - Finals, передає Укрінформ. 

За результатами відбіркових стартів вісім найкращих хлопців та дівчат дістануть нагоду взяти участь у заключному турнірі, де й буде виявлено остаточних переможців, які отримають грантову підтримку в розмірі $20 000 (цю суму розподілять між учасниками), подальший супровід від Фонду Еліни Світоліної та наставництво - безпосередньо від Світоліної та Стаховського.

«Діти - наше майбутнє. У цей надскладний час потрібно підтримувати юних спортсменів і створювати умови, які б мотивували їх продовжувати тенісну кар'єру. Саме тому ми вирішили започаткувати серію тенісних турнірів і об'єднати зусилля мого фонду та «Нової пошти», яка є не лише лідером українського бізнесу, а й, безумовно, демонструє приклад високої соціальної відповідальності. Наша мета - створити в Україні сприятливе середовище для становлення спортсменів високого класу, підтримати та надихнути талановиту молодь», - розповіла Еліна Світоліна.

«Я щасливий, що ми змогли акумулювати зусилля і заснувати проєкт, спрямований на збереження українського спорту. Спортивні досягнення українців - це наша ДНК, за якою українців знають у світі. Тому так важливо навіть під час війни дбати про те, щоб у країні зростало нове покоління атлетів», - додав Сергій Стаховський.

Перший турнір серії відбуватиметься з 31 липня по 5 серпня в тенісному центрі Campa в місті Буча. 

Читайте також: Світоліна - друга тенісистка, яка перемогла на Grand Slam Вільямс на всіх покриттях

Організатори серії підкреслюють, що місце проведення обрано не випадково, таким чином вони хочуть продемонструвати, що українці вміють боротися, труднощі та біль не зупиняють їх, а роблять ще сильнішими.

Фото: btu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-