Луческу: Між «Фенербахче» та «Динамо» є різниця, але футбол не враховує таких речей

Луческу: Між «Фенербахче» та «Динамо» є різниця, але футбол не враховує таких речей

Укрінформ
Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу поділився очікуваннями від протистояння з футболістами турецького «Фенербахче» в матчі у відповідь другого відбіркового раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

На думку наставника «біло-синіх», клуби готувалися до поєдинку в абсолютно різних умовах, передає Укрінформ.

«Всім чудово відомо, у чому різниця між «Фенербахче» та «Динамо». Наш суперник грає вдома, а ми - ні. Турецька команда провела багато трансферів, а ми втратили гравців. «Фенербахче» поповнився майстерними футболістами. У «Динамо» грають практично лише вихованці клубної академії, крім двох - Кендзьори і Вербича. Ми багато чим відрізняємося. Але футбол не враховує таких речей. Все вирішиться на полі», - цитує Луческу пресслужба ФК «Динамо».

Гра у відповідь пройде сьогодні, 27 липня, на «Фенербахче Шюкрю Сараджоглу» у Стамбулі. Початок о 2-.00 за київським часом.

Нагадаємо, перший матч між «Динамо» і «Фенербахче» відбувся на стадіоні «Мейскі» ім. Владислава Крола у польському місті Лодзь і завершився внічию - 0:0.

Читайте також: «2+2» додав матч «Фенербахче» - «Динамо» до телепрограми середи

Переможець протистояння зустрінеться у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів з австрійським «Штурмом». Невдаха у свою чергу зійдеться з чеським клубом «Словацко» - у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-