Перед фіналом плей-офф УХЛ «Сокіл» повернув свою торгову марку

Перед фіналом плей-офф УХЛ «Сокіл» повернув свою торгову марку

Укрінформ
Перший матч фінальної серії зіграють 16 квітня.

Керівництво клубу УХЛ «Сокіл» придбало торгову марку у попереднього власника, передає Чемпіон.

Напередодні матчів фінальної серії плей-офф УХЛ ХК «Сокіл» зробив приємний сюрприз своїм фанам. Віцепрезидент киян В’ячеслав Лецкан провів успішні переговори з командою попереднього власника клубу Сергія Тарути щодо повернення «Соколу» його торгової марки.

«Це були важкі переговори, які тривали близько двох місяців. Не маю права розголошувати суму, яку ми сплатили за повернення бренду «Сокола», адже ми підписали угоду про конфіденційність. Але хочу подякувати попередньому власнику за те, що ми знайшли спільну мову.

Читайте також: Плей-офф УХЛ: «Сокіл» став першим фіналістом

Цей сезон, який «Сокіл» починав фактично під маркою молодіжної команди, виявився досить вдалим для нас. В дебютній після відродження клубу першості УХЛ команда відразу вийшла до фіналу серії плей-офф. Враховуючи такі результати, ми просто повинні були зайнятися поверненням торгової марки клубу.

Тепер можу стверджувати, що ми вже по всім параметрам той самий «Сокіл», який був і є однією з візитних карток Києва. Який був і є символом українського клубного хокею. Вже цього тижня команді грати виїзні матчі фінальної серії у Дружківці. Сподіваюсь, що це позитивне тло, яке ми зараз маємо, допоможе «Соколу» в цих дуже важливих матчах», - зізнався В’ячеслав Лецкан.

Читайте також: Плей-офф УХЛ: «Сокіл» втретє обіграв «Кременчук»

По інформації Чемпіона, за повернення бренду попереднім власникам торгової марки «Сокіл» (Київ) було сплачено понад 500 тис гривень.

Нагадаємо, матчі фінальної серії плей-офф УХЛ між «Донбасом» і «Соколом» відбудуться 16 та 18 квітня в Дружківці, 21 та 23 квітня в Києві. Трансляцію поєдинків можна буде побачити на телеканалі XSPORT. Фінальна серія плей-офф триватиме до 4 перемог однієї з команд. У разі потреби, вирішальні матчі зіграють 26, 28 та 30-го квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-