Борець Грицай заявляє, що викликав Усика на бій без правил через його погрози українцям

Борець Грицай заявляє, що викликав Усика на бій без правил через його погрози українцям

Укрінформ
Український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав на бій без правил боксера Олександра Усика через те, що той, на його думку, зі зневагою ставиться до українського народу.

Про це 25-річний спортсмен сказав в інтерв'ю Главкому.

"Останньою краплею стало те відео, в якому Алєксандр вдався до відвертих погроз звичайним українцям, продемонструвавши зневагу до всього нашого народу. Це неприпустимо. Я не витримав, бо ще такого не бачив, щоб професійний спортсмен займався залякуванням простих людей. Тому вирішив запропонувати Усику вийти зі мною в клітку... Нехай покаже, на що здатен, а не лякає", - сказав Грицай.

Борець зауважив, що ніколи не бився у "клітці", так само як і Усик, тому вони у рівних умовах.

Утім, він визнав, що ймовірність прийняття його виклику мізерна.

"Але я показав, що є українці, які здатні дати йому відсіч. Нехай буде до цього готовим. Досить уже мовчати і слухати образи на адресу нашої країни і нас як її громадян", - заявив борець.

За словами Богдана, йому телефонують зі словами підтримки і пишуть його друзі та знайомі, поміж яких є і відомі спортсмени. "Можу сказати, що одним з перших мені зателефонував і похвалив Герой України Юрій Шухевич. Було дуже приємно, бо вельми поважаю цю людину", - зауважив борець.

Читайте також: Ломаченко та Усик потрапили в базу «Миротворця»

Кілька днів тому уродженець Сімферополя Олександр Усик опублікував відеоролик, у якому «нокаутував» свого хейтера, «диванного експерта».

На звернення Грицая він наразі не відреагував.

Як повідомлялося, українські боксери Василь Ломаченко (легкка вага) та супертяж Олександр Усик потрапили в базу «Миротворця» після участі в зйомках російського фільму про церкву.

Боксерам закидають заперечення російської агресії, участі в антиукраїнських пропагандистських заходах Росії, маніпуляції суспільно значущою інформацією і називають їх противниками незалежності українського православ'я від контролю Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-