Матч Німеччина - Україна відбору жіночого Євро-2021 з футболу пройде в Ахені

Матч Німеччина - Україна відбору жіночого Євро-2021 з футболу пройде в Ахені

Укрінформ
Визначилися час та місце проведення другого матчу жіночої збірної України в кваліфікації чемпіонату Європи 2021 року.

Матч Німеччина — Україна відбудеться 5 жовтня в місті Ахен на стадіоні “Тіволі”. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

Поєдинок розпочнеться о 15.30 за київським часом. Квитки можна буде придбати на офіційному сайті Німецького футбольного союзу.

Нагадаємо, підопічні Наталії Зінченко у відборі футбольного Євро-2021 виступають у групі I разом зі збірними Німеччини, Ірландії, Чорногорії та Греції. Українки невдало стартували,поступившись у Львові восьмиразовим чемпіонкам Європи збірній Німеччини з рахунком 0:8.

Попереду ще 7 поєдинків, найближчий з яких відбудеться 5 жовтня (Німеччина — Україна), а 8 жовтня українки зіграють проти Ірландії.

Читайте також: Жіноча збірна України програла футболісткам Німеччини у кваліфікації Євро-2021

Фінальний турнір жіночого Євро відбудеться в Англії в липні 2021 року. Із 47-ми команд, що беруть участь у кваліфікації, до вирішальної стадії потраплять 15. До Англії як до господаря ЧЄ приєднаються дев’ять переможців відбірних груп та три кращі другі команди. Ще шість команд, які стануть другими у своїх групах, розіграють у стикових матчах останні три путівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-