Наставник українських волейболістів оцінив готовність команди до старту на ЧЄ-2019

Наставник українських волейболістів оцінив готовність команди до старту на ЧЄ-2019

Укрінформ
Чоловіча збірна України з волейболу прибула до Роттердама (Нідерланди), де зіграє перші матчі групової стадії чемпіонату Європи.

Готовність команди оцінив наставник українських волейболістів Угіс Крастіньш в інтерв'ю телеканалу "UA: Перший".

“Нинішнє покоління - це дуже талановиті хлопці. Ними треба дорожити. У збірної України хороша суміш: молоді і вже досвідчені гравці. Причому молоді вже показували, що вони вміють давати результат. Є багато волейболістів, які вміють грати, але не так багато тих, хто вміє вигравати. Ці молоді показали, що вони можуть перемагати.

Вважаю, що нам вдалося провести хороший підготовчий етап. Зробили те, що планували: провели шість товариських ігор, тренувалися в Запоріжжі, з'їздили на турнір в Македонію, а останній тиждень тренувалися в Польщі. Їдемо з хорошим настроєм, націлені на хороший результат.

У нас є кілька хлопців в команді, які можуть в критичний момент взяти на себе роль лідера. Це в першу чергу наші приймаючі та діагональні, але і центральний також часто набирає 15 очок і більше. У нас збалансований склад і кожен може взяти на себе ініціативу”, - цитує Крастіньша XSPORT.

Читайте також: Збірна України назвала склад на ЧЄ з волейболу

Як повідомлялося, 13 вересня чоловіча збірна України з волейболу стартує на ЧЄ-2019. Збірна України зіграє в групі D разом із командами Чехії, Нідерландів, Чорногорії, Естонії і чемпіоном світу-2018 збірною Польщі. Чотири команди з шести вийдуть в 1/8 фіналу. Матчі групи D проходитимуть в Амстердамі та Роттердамі.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-