На «Кубку Дніпра» чекають президента ФГУ

На «Кубку Дніпра» чекають президента ФГУ

Фото
Укрінформ
Завтра в Запоріжжі стартує традиційний міжнародний турнір «Кубок Дніпра-2019», під час якого клуби хочуть провести нараду з керівництвом ФГУ.

Заслужений тренер України Іван Фучеджи закликає президента федерації гандболу України (ФГУ) Андрія Мельника обговорити майбутнє наших клубів з урахуванням майбутньої реформи спортивного господарства. Про це повідомляє Укрінформ.

«Наше українське гандбольне господарство в тій же турбулентності, що і вся країна. При цьому клуби забезпечують утримання своїх команд, а також здійснюють оплату суддівства і послуг ФГУ з проведення чемпіонату України. Це триватиме до тих пір, поки не відновиться українська гандбольна ліга. Ми дуже сподіваємося, що УГЛ відновиться, в першу чергу, за допомогою керівництва ФГУ, яке сформулює і скоординує свої зусилля по створенню передумов для становлення 12-14 професійних гандбольних клубів. Реформа однозначно буде, і ми повинні готуватися до головного виклику: стати конкурентоспроможними клубами на міжнародному рівні і регулярно поповнювати збірні команди України гравцями високого класу. І залучити головного споживача гандбольного продукту - наших українських глядачів», - зазначив Іван Фучеджи.

Читайте також: Гандбол: «Мотор» виграв чотири спаринги з п’яти у Словенії

Нагадаємо, 22 серпня в Запоріжжі стартує традиційний міжнародний турнір «Кубок Дніпра-2019». Окрім господарів, гандболістів запорізького «Мотора», в турнірі зіграють польська «Вісла» (Плоцьк), ізраїльський «Хапоель» (Рішон-ле-Ціон) та білоруський СКА (Мінськ).

Календар матчів «Кубка Дніпра-2019». Запоріжжя. Арена «Юність»

22 серпня

16.00 «Хапоель Рішон» - «Вісла Плоцьк»

18.00 Церемонія відкриття

18.30 «Мотор» - «СКА»

23 серпня

16.00 «Мотор» - «Хапоель Рішон»

18.00 «Вісла Плоцьк» - «СКА»

24 серпня

12.00 «СКА» - «Хапоель Рішон»

14.00 «Мотор» - «Вісла Плоцьк»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-