Боб Арум вважає поєдинок Ломаченко - Пакьяо

Боб Арум вважає поєдинок Ломаченко - Пакьяо "цікавою ідеєю"

Укрінформ
Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум висловив думку про потенційний поєдинок між 40-річним філіппінським боксером напівсередньої ваги Менні Пакьяо і 31-річним українським легковаговиком Василем Ломаченком.

Слова Боб Арума наводить Twitter SiriusXM Boxing.

“Я хотів би побачити бій Ломаченко - Пакьяо, але не думаю, що Менні опуститься до легкої ваги. Можливо, вдасться зробити цей поєдинок в проміжній вазі. Пакьяо був би радий побитися в суперлегкому дивізіоні. Переговорів про цей поєдинок ми не ведемо, але це цікава ідея”, - цитує Арума Tribuna.com.

Нагадаємо, що вчора екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях 30-річний американський боксер Едріен Бронер також заявив про готовність провести поєдинок проти українця Василя Ломаченка в проміжній вазі: “Я також поб’юся з Ломаченком в проміжній вазі до 138 фунтів (62,6 кг)”.

Читайте також: Американський боксер Бронер збирається битися з Ломаченком у проміжній вазі

Василь Ломаченко наразі готується до бою з Кемпбеллом за титул чемпіона світу в легкій вазі за версією WBC, який став вакантним після відмови від нього Майки Гарсії. Також українець виставляє на кін свої чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO. Бій пройде 31 серпня в Лондоні на арені О2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-