Сергій Бебешко: Завдання українських гандболістів - вийти на чемпіонат Європи

Сергій Бебешко: Завдання українських гандболістів - вийти на чемпіонат Європи

Укрінформ
У середу, 10 квітня, чоловіча національна збірна України з гандболу у київському Палаці спорту зіграє свій третій матч відбіркового турніру Євро-2020 проти команди Фарерських островів.

Напередодні поєдинку головний тренер українців Сергій Бебешко заявив, що перед командою стоїть лише одне завдання - кваліфікуватися на чемпіонат континенту, повідомляє офіфіальний сайт Федерації гандболу України. 

"Наше завдання - вийти на чемпіонат Європи, і нині для нас склалася сприятлива ситуація. У збірної Фарерських островів немає гравців з топ-клубів, але вони грають швидко, з великим бажанням. У них датський тренер, який сповідує скандинавськтй гандбол: швидкі переходи, швидкий центр, гра від захисту. Вони ніколи нічого не досягали на міжнародній арені, але тим і небезпечні. У них також є шанс пройти на Євро. Травми? Є певні проблеми у Кириленка та Онуфрієнка, але травми не настільки серйозні, аби перешкодити зіграти", - сказав Бебешко.

Читайте також: Гандбол: став відомий склад збірної України на матч проти Фарерських островів

Нагадаємо, у двох стартових турах українці на виїзді програли чемпіонам світу та Олімпійських ігор гандболістам Данії (24:30) і вдома перемогли Чорногорію (29:24). Перед 3-м туром підопічні Сергія Бебешка випереджають на одне очко чорногорців, які у першому турі вдома сенсаційно не зуміли виграти у Фарерських островів (24:24).

Поєдинок Україна - Фарерські острови розпочнеться сьогодні о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-