Володимир Кличко спростував новини про своє повернення в бокс

Володимир Кличко спростував новини про своє повернення в бокс

Укрінформ
Український чемпіон подібні чутки назвав «фейковими новинами».

Володимир Кличко спростував інформацію про можливе повернення в ринг. Про це повідомив журналіст Sports Illustrated Кріс Маннікс.

«Володимир Кличко сказав, що чутки про його можливий поєдинок з Ділліаном Вайтом цієї весни не відповідають дійсності. У текстовому листуванні Кличко назвав балаканину Вайта «фейковими новинами», - написав Маннікс.

Інформацію про можливе повернення Кличко-молодшого першим оголосив британський журналіст Стів Банс, заявивши, що одним з варіантів для головного бою на «Вемблі» стане повернення Володимира Кличка в ринг.

Суперником українця має стати британський боксер Ділліан Вайт. Ділліан  заявив, що готовий зустрітися з Володимиром Кличком, якщо українець захоче такого бою.

Читайте також: Повернення в ринг Володимира Кличка - в топ-3 найбажаніших боксерських камбеків 2019-го

Натяки щодо повернення Кличка-молодшого також робив промоутер Едді Гірн. У грудні Гірн заявляв, що Володимир дуже хоче повернутися в бокс. За словами британця, він навіть написав смс-ку Ентоні Джошуа, де вказав, що цілком може впоратися з будь-яким боксером в дивізіоні.

Володимир Кличко закінчив кар'єру влітку 2017-го року, коли вирішив не проводити реванш проти Ентоні Джошуа. Після завершення кар'єри Кличко-молодший підтримує спортивну форму. У 2018-му році він проводив спаринги проти Олександра Усика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-