Баскетбол: у Львові відбудеться товариський турнір серед жіночих команд

Баскетбол: у Львові відбудеться товариський турнір серед жіночих команд

Укрінформ
У передсезонному турнірі жіночих баскетбольних команд, який відбудеться у Львові 21-23 вересня, візьмуть участь 4 комади.

Товариські матчі перед офіційним стартом чемпіонату України відіграють срібний призер минулорічних змагань у Суперлізі одеський "Інтерхім", бронзовий призер "Рівне", новачок Вищої ліги "НУБіП-України" та СБК "Львів". Про це повідомляє Федерація баскетболу Львова у facebook.

Зазначимо, що команди Суперліги заявили на турнір досить потужні склади. Так в ростері одеситок значаться 5 гравців збірних України різних вікових категорій, в команди з Рівного таких гравчинь 8, а в СБК "Львів", який минулого сезону грав у Вищій лізі під назвою "Скіф-Спартак" – троє. Це Вікторія Бабич, яка цього року захищала кольори жіночої національної збірної U-20 в Румунії, Анастасія Ковтун, що допомагала збірній U-16 та стала кращою підбираючою на чемпіонаті Європи в Чорногорії, та Катерина Скакаліна, яка була залучена до молодіжної збірної України з баскетболу 3х3 під керівництвом Володимира Холопова.

Читайте також: Баскетбол 3х3: стали відомі суперники збірних України на юнацькій Олімпіаді

Розклад матчів товариського турніру у Львові 21 вересня
"Інтерхім" (Одеса) – БК "Рівне" (18.00)
"Львів" – "НУБіП-України" (20.00)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-