Ігор Жданов: Нам вдалося підвищити зарплату тренерам ДЮСШ на два тарифних розряди

Ігор Жданов: Нам вдалося підвищити зарплату тренерам ДЮСШ на два тарифних розряди

Укрінформ
Міністр молоді та спорту відвідав спортивні об`єкти міста Жовті Води.

Під час робочої поїздки на Дніпропетровщину Міністр молоді та спорту Ігор Жданов відвідав спортивні об`єкти міста Жовті Води. Про це повідомляє сайт Міністерства молоді та спорту.

Зокрема, Ігор Жданов відвідав міську ДЮСШ, де більше ніж півтисячі юних мешканців займаються різними видами боротьби (футболом, легкою атлетикою, волейболом).

Питання підвищення зарплати тренерів у ДЮСШ особливо гостро стоїть у невеликих містах – про необхідність залучення молодих спеціалістів Міністр говорив із директором школи Віктором Лисенюком і міським головою Володимиром Абрамовим. «Нам вдалося підвищити зарплату тренерам ДЮСШ на два тарифних розряди, та обіцяю – на цьому ми не зупинимося», - сказав Ігор Жданов.

Читайте також: Жданов закликає міністрів спорту 35 країн бойкотувати ЧС-2018 з футболу в Росії

Також із міським головою обговорили питання ремонту будівель ДЮСШ.  «Гроші на підтримку спортивних закладів обов`язково мають бути закладені в місцевому бюджеті. А для глобальних змін – є можливість залучити кошти ДФРР, подати відповідний проект до Міністерства. Про реальні можливості відновлення спортивних об`єктів, нашу співпрацю в цьому напрямку із Фондом і позитивні приклади я розповідаю представникам спортивної спільноти кожної поїздки до регіонів», - наголосив Ігор Жданов.

Нагадаємо, нещодавно Ігор Жданов закликав своїх колег з урядів інших країн бойкотувати футбольний чемпіонат світу в Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-