Ігор Жданов: Працюємо над тим, щоб прошарок державницької молоді в суспільстві постійно зростав

Ігор Жданов: Працюємо над тим, щоб прошарок державницької молоді в суспільстві постійно зростав

Фото
Укрінформ
Колегія Міністерства молоді та спорту провела виїзне засідання у Бучі.

31 травня учасники виїзного засідання колегії Міністерства молоді та спорту ознайомилися з діяльністю громадських організацій, що працюють у сфері національно-патріотичного виховання міста Буча (Київська обасть). Про це повідомляє сайт Міністерства молоді та спорту.

Своїми досягненнями та планами на майбутнє з міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим, народними депутатами України, керівництвом Мінмолодьспорту, головою Київської ОДА Олександром Горганом та іншими членами Колегії поділилися представники шести бучанських громадських організацій.

Зокрема, учасники колегії могли оцінити показові виступи представників ГО «Юнацький корпус» (АЗОВ) та Громадської спілки «Всеукраїнське об'єднання військово-патріотичних клубів», ознайомитися з тактичною медициною, що представила ГО «Український легіон», візуалізованим об'єктом будівництва від «Вишкільний пластовий центр», а також патріотичними екскурсіями Київщиною, які проводить громадська ініціатива «Корінь нації».

Читайте також: Японія передала українським гімнастам грант на суму 74 470 доларів

Бажаючі отримали нагоду ознайомитися з тренінговими курсами та вишколами для молоді від «Молодіжного націоналістичного конгресу», а Клуб з національно-патріотичного виховання міста Бучі надав можливість потренуватися в розбиранні та збиранні автомату.

Ігор Жданов високо оцінив роботу інститутів громадянського суспільства та подякував за плідну роботу.

«Разом з громадським сектором продовжуємо працювати над тим, щоб прошарок державницької молоді в суспільстві постійно зростав. Це питання національної безпеки та суверенітету України. Такій молоді жодна російська та антиукраїнська пропаганда не страшні», - зауважив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-