Сергій Ребров: У ЗМІ мене звільняли з посади тренера

Сергій Ребров: У ЗМІ мене звільняли з посади тренера "Аль-Ахлі" чотири рази

Укрінформ
Саудівська футбольна команда "Аль-Ахлі" колишнього наставника київського "Динамо" українського тренера Сергія Реброва стартувала з двох перемог в Лізі чемпіонів Азії.

Сергій Ребров поділився враженнями від останньої перемоги "Аль-Ахлі" над "Аль Джазірою" (ОАЕ) (2:1), а також прокоментував чутки щодо свого звільнення з тренерської посади.

"Різниця у популярності Ліги чемпіонів Азії і внутрішнього чемпіонату не настільки очевидна, як, наприклад, в Україні. Тут майже, як в Англії, де Прем'єр-ліга часто набагато важливіше міжнародних турнірів. Перемога в Лізі чемпіонів, звичайно, дуже престижна, і до неї прагнуть багато англійських клубів, але якщо просто брати участь в цих змаганнях, то вибір буде зроблений на користь національного чемпіонату. У нас, втім, будь-якого ділення немає. Ми налаштовуємося на кожен матч, будь то чемпіонат, Кубок або Ліга чемпіонів. Всі турніри важливі.

Щодо поєдинку з "Аль-Джазірою". На стадіон прийшло 20 000 глядачів, адже до нас приїхав сильний суперник. Не так давно він виступав на клубному чемпіонаті світу, де програв мадридському "Реалу" з мінімальним рахунком. Я дивився той матч і звернув увагу на те, наскільки пристойна у "Аль-Джазіри" команда. Тим приємніше було її перемогти. У першому таймі ми взагалі повністю переграли суперника.

Щодо тренерської посади і вимогливих керівників. Тут найвимогливішими є вболівальники і журналісти. У ЗМІ мене звільняли, здається, вже чотири рази. Після кожної осічки починають піднімати цю тему. Так що з вимогами тут все в порядку. В елітній лізі виступає 14 клубів, з початку сезону тренерів не змінювали тільки у двох, а в деяких робили це вже по два рази. Все залежить від керівників. Якщо вони бачать перспективи розвитку команди, то з розумінням ставляться до деяких перебоїв з результатами.

Чи бачать шейхи перспективи в команді? На цю тему ми предметно поговоримо з президентом після закінчення сезону. Мій контракт з "Аль-Ахлі" підписаний по схемі "1 + 1", але ці самі "плюс один" залежать не тільки від рішення керівників клубу, але і від мого бажання. Я вважаю, що наша команда правильно розвивається, але багато, повторюся, буде вирішуватися після закінчення чемпіонату, в якому залишилося провести п'ять турів", - розповів Ребров zbirna.com

Читайте також: Букмекери назвали фаворита матчу "Динамо" - АЕК

Зазначимо, що у чемпіонаті Саудівської Аравії футбольна команда українського тренера Сергія Реброва виступає з перемінним успіхом і зараз посідає друге місце, відстаючи від лідера на чотири очки.

Фото: twitter.com/alahli_fcen

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-