Букмекери назвали фаворита матчу

Букмекери назвали фаворита матчу "Динамо" - АЕК

Укрінформ
У четвер, 22 лютого, у Києві відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між футболістами київського "Динамо" та грецьким клубом АЕК.

Букмекери своїми котируваннями свідчать про те, що очевидним фаворитом в цій зустрічі є господарі поля, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу "Динамо" з коефіцієнтом 1,95, успіх АЕКа оцінюється в 4,33, а нічия - в 3,10.

Найбільш вірогідним рахунком зустрічі "Динамо" - АЕК букмекери вважають 1:0 на користь киян (коефіцієнт - 6,00), наступними йдуть результати 1:1 (7,00), 0:0 (7,50) і 2:0 на користь "Динамо" (8,50).

Матч обслуговуватиме бригада суддів зі Словенії. Головний арбітр - Матей Юг, асистенти - Матей Жунич і Мануель Відалі, додаткові асистенти Нейц Кайтазович та Деян Балажич, четвертий арбітр - Томіслав Поспех.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита матчу Ліги чемпіонів Шахтар - Рома

Нагадаємо, поєдинок "Динамо" - АЕК пройде на київському НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 20.00. Перша гра суперників на Олімпійському стадіоні Афін 15 лютого завершилася внічию - 1:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-