ЧС з легкої атлетики: Провал Бондаренка, «золото» Баршима, Перкович і  Семені

ЧС з легкої атлетики: Провал Бондаренка, «золото» Баршима, Перкович і Семені

Укрінформ
Україна завершила чемпіонат у Лондоні з одним «сріблом». 

В Лондоні завершився чемпіонат світу з легкої атлетики. В останній день змагань Богдан Бондаренко залишився без медалі. Про це повідомляє Укрінформ.

У стрибках у висоту головна наша надія на медаль Богдан Бондаренко виступив невдало. Він посів лише 9 місце. З третьої спроби українець взяв 2.25, а висоту 2.32 подолати не зміг. А чемпіоном світу в цьому виді став Мутаз Баршим з Катару, який невимушено взяв 2.35.

«Золото» у метанні диску прогнозовано взяла Сандра Перкович з Хорватії. Її кращий результат – 70.31 м.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Левченко виборола «срібло», Фара програв, Болт не фінішував

На дистанції 5000 м у жінок красиву перемогу здобула Хеллен Обірі з Кенії. На останньому колі вона легко обійшла зіркову Алмаз Айяну з Ефіопії. Час Обірі – 14.34,86.

Кастер Семеня з ПАР впевнено обійшла усіх на 800 м. Чемпіонка показала кращий результат сезону у світі – 1.55,16.

Чемпіоном в бігу на 1500 м став Елайджа Манангой з Кенії, який на останніх метрах обігнав земляка Тімоті Черійота. Час переможця – 3.33,61.

У жіночій естафеті 4х400 м перемогла збірна США з кращим світовим результатом сезону – 3.19,02. Зауважимо, що Ямайка знову зійшла через травму однієї з учасниць. Чоловіча естафета 4х400 м завершилась драматичною перемогою четвірки з Трінідад і Тобаго, які на фінішних метрах залишили позаду сильну команду США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-