Діамантова ліга: Ольга Земляк та Юлія Левченко беруть «бронзу»!

Діамантова ліга: Ольга Земляк та Юлія Левченко беруть «бронзу»!

Укрінформ
Земляк фінішувала третьою у забігу на 400 м, Левченко посіла третє місце у стрибках у висоту.

Сьогодні у Римі відбувся четвертий етап престижного змагання з легкої атлетики – Діамантової ліги. Блискучий результат в бігу на 400 метрів продемонструвала українка Ольга Земляк, яка фінішувала третьою. Про це повідомляє Укрінформ.

На дистанції 400 метрів Ольга Земляк показала третій час – 51.08. Вона поступилась лише визнаним фаворитам – Наташі Гастінгс зі США (50.52) та Новлен Вільямс-Міллс з Ямайки (51.04). Це вже другий успіх Земляк на цьогорічній Діамантовій лізі. На етапі в Шанхаї вона також фінішувала третьою з часом 50.75.

У стрибках у висоту наша Юлія Левченко побила власний рекорд сезону, подолавши планку на висоті 1 м 94 см. Перемогла тут росіянка Марія Ласіцкене (Кучіна) – 2 м 00 см. Зауважимо, що вона виступала як нейтральна спортсменка через допінгову дискваліфікацію збірної Росії. Друге місце у полячки Камілли Лічвінко – 1 м 96 см.

Результати інших українок в Римі. Марина Килипко посіла сьоме місце у стрибках з жердиною. Її результат – 4 м 40 см. Результат переможниці Катерини Стефаніді (Греція) – 4 м 85 см. Ольга Саладуха була лише дев’ятою у потрійному стрибку. Її найкраща спроба – 13 м 75 см. А перемогла тут Юлімар Рохас з Венесуели – 14 м 84 см.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-