Фанати «Райо Вальєкано» воювали проти України на Донбасі

Фанати «Райо Вальєкано» воювали проти України на Донбасі

Укрінформ
Тепер зрозуміло звідки ненависть до Романа Зозулі.

Ультрас харківського «Металіста» заявили, що фанати «Райо Вальєкано», у яких конфлікт з українським нападником «Бетиса» Романом Зозулею, воювали на боці «ДНР/ЛНР» на сході України. Про це повідомили ультрас «Металіста» на своїй сторінці у Facebook.

«У нас є достовірна інформація про те, що приблизно десять представників ультрас «Райо Вальєкано» воювали за терористів на сході України. Вони спокійно повернулись в Іспанію, їх затримала поліція і оштрафувала на якісь смішні суми через недоведеність», - пишуть харків’яни. Також вони незадоволені як у цьому конфлікті спрацювали ФФУ, МЗС України та Мінінформполітики. На думку фанатів «Металіста» наші чиновники вкотре не зуміли швидко та гідно захистити українського громадянина закордоном.

Тим часом залишається незрозумілою ситуація з тим, хто платитиме Зозулі до кінця сезону. Згідно з умовою оренди «Бетис» і «Райо Вальєкано» мали розділити виплати навпіл, але «Райо» відмовляється платити якщо українець не гратиме за їх команду. Якщо це станеться, «Бетис» має намір подати в суд на «Райо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-