Бельгійське держагентство Enabel може відкрити ветеранські центри в Україні

Бельгійське держагентство Enabel може відкрити ветеранські центри в Україні

Укрінформ
Віцепрем’єрка Ірина Верещук обговорила з представниками Бельгійського державного агентства з питань розвитку Enabel можливу співпрацю щодо реінтеграції ветеранів війни.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Агентство планує розпочати роботу в Україні. Тому делегація Enabel приїхала до Києва, щоб визначити пріоритети в Україні. Сторони обговорили можливу співпрацю щодо реінтеграції внутрішньо переміщених осіб та ветеранів війни. Зокрема, Агентство розглядає ідею облаштування ветеранських центрів, а також – бомбосховищ у школах", - йдеться в повідомленні.

У Мінреінтеграції зазначають, що зустріч відбулася за результатами робочого візиту Верещук до Брюсселя у квітні цього року.

Окрім представників бельгійського агентства та Мінреінтеграції, на зустрічі були присутні представники Мінветеранів.

Читайте також: Ветеранська спільнота є потенціалом у повоєнному відновленні України - Верещук

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем’єр-міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук обговорила з керівником UNICEF в Україні Муніром Мамедзаде роботу цієї міжнародної організації у Харкові та Сумах.

Фото: Мінреінтеграції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-