Поляков помер не від нещасного випадку, а був убитий - Скороход

Поляков помер не від нещасного випадку, а був убитий - Скороход

Укрінформ
Народна депутатка Анна Скороход стверджує, що Антон Поляков не помер від нещасного випадку, а був убитий.

Про це Скороход заявила 31 жовтня в ефірі телеканалу «Україна 24», передає Укрінформ.

«Мені дуже неприємний весь бруд, який ллється і лився, і та брехня, яка поширюється, зокрема, правоохоронними органами і яка не має нічого спільного з правдою. Я хотіла б відверто і на всю країну заявити, що Антон Поляков був убитий. І не треба нічого придумувати й розповідати про наркотики чи ще якусь нісенітницю, яку придумує пан Єнін», — сказала вона.

Читайте також: В організмі Полякова крім метадону знайшли димедрол - Єнін

Депутатка стверджує, що Поляков ніколи не вживав наркотиків.

"Я можу відверто і чітко, з повною впевненістю на 100% вас запевнити, що в якій би ситуації Антон не перебував, він би ніколи не вдався до наркотиків", - сказала вона.

За її інформацією, коли поліція зупинила таксі з чоловіком і знайшла його там непритомним, він уже був мертвий. Також, за її словами, жодної експертизи у справі не здійснювали.

«Ніхто на сьогодні не пояснює борозну на шиї від удушення, яка в нього була. Я її особисто бачила. Того дня, коли я приїхала в морг, я бачила її в Чернігові, і чомусь тут поліція не дає нам жодних пояснень», — стверджує Скороход.

Читайте також: Слідство у справі Полякова розглядає три версії – речник МВС

Вона також заявила, що правоохоронці жодного разу не допитали її й не відвідали її помешкання, де зберігаються особисті речі Полякова. На питання про мотиви ймовірного вбивства чоловіка Скороход каже, що пов’язує його з політичною діяльністю.

"Додому до нас не приходили, про його особисті речі у мене не питали, жодного допиту мене не було. Мене тільки опитали перед моргом, але я була в такому стані, що там і опитувати не було чого. Але допиту, про що говорить Єнін, ніколи не було, хоча я на це готова, я навіть готова зробити це публічно, якщо знадобиться. Я ніколи не казала, що Антон помер своєю смертю. Я повторюватиму завжди, поки не доб'юся правди, що Антона Полякова вбили. А як убили та хто вбив – я думаю, ми з вами дізнаємося", - сказала нардеп.

Читайте також: Що відомо про чоловіка, який був із Поляковим напередодні смерті

Також вона заявила, що на момент смерті Поляков був розлучений.

«Ми були заручені й хотіли розписатися на його день народження», — сказала Скороход.

Депутатка додала, що схиляється до версії про вбивство Полякова через його політичну діяльність.

Як повідомлялося, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою "природна смерть".

За результатом розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Речник МВС Артем Шевченко заявив, що в організмі депутата виявлено метадон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-