Що відомо про чоловіка, який був із Поляковим напередодні смерті

Що відомо про чоловіка, який був із Поляковим напередодні смерті

Укрінформ
Чоловік на прізвище Джамбулатов, який був разом із народним депутатом Антоном Поляковим у вечір, що передував його смерті, не є фігурантом санкційного списку Ради нацбезпеки і оборони.

Про це на брифінгу повідомив начальник поліції Києва Іван Вигівський, коментуючи інформацію, поширену у соцмережах, передає кореспондент Укрінформу.

"Ця особа була з таким же прізвищем, але він не перебуває у санкційному списку. Ми розбиралися у ситуації, бачили публікації ці, з'ясовували це, і це не той (Джамбулатов, що у санкційному списку РНБО - ред.)", - сказав Вигівський, додавши, що цей Джамбулатов є громадянином України.

Читайте також: Смерть Полякова: у поліції озвучили перші результати розтину тіла

Вигівський також підтвердив, що співмешканкою Полякова була народний депутат Ганна Скороход. За його словами, її не допитували.

Раніше начальник поліції Києва повідомив, що напередодні смерті Поляков побував в одному із розважальних закладів Києва разом зі своїм знайомим і там вживав алкоголь. Через сварку зі співмешканкою депутат не захотів їхати додому, і близько півтори години разом зі своїм знайомим на його машині їздив містом. Потім супутник запропонував Полякову на таксі добиратися додому.

На Телеграм-каналі "Монастир" з'явилася інформація, що у таксі Полякова нібито посадив Руслан Джамбулатов, який є у санкційному списку РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, до поліції Києва 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата України Антона Полякова.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За результатом розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

У поліції розглядають дві версії смерті народного депутата Антона Полякова — це хронічне захворювання і отруєння невідомою речовиною.

Антон Поляков - підприємець із Чернігова. У Верховну Раду пройшов за списком партії "Слуга народу". Член депутатської групи "Партія "За майбутнє", голова підкомітету з питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-