Поліція розглядає дві версії смерті Полякова

Поліція розглядає дві версії смерті Полякова

Укрінформ
У поліції розглядають дві версії смерті народного депутата Антона Полякова — це хронічне захворювання і отруєння невідомою речовиною.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомив під час пресконференції у п’ятницю начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Іван Вигівський.

“Висунуто декілька версій — це хронічне захворювання, яке могло призвести до смерті, а також отруєння невідомою речовиною як самостійно, так і невідомою особою”, - сказав він.

На цей час є лікарське свідоцтво, у якому йдеться, що причиною смерті є гостра коронарна недостатність, гостра хронічна ішемічна хвороба серця, додав Вигівський.

Читайте також: Рада хвилиною мовчання вшанувала пам'ять депутата Полякова

Він зауважив, що слідство на даний момент не може однозначно сказати, що це була природна смерть або отруєння, хоча правоохоронці більш схиляються до версії природної смерті нардепа.

Наразі у цій справі нікого затримано не було, додав Вигівський.

Як повідомляв Укрінформ, до поліції Києва 8 жовтня надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим народного депутата України Антона Полякова.

Читайте також: Прокуратура: Коронарна недостатність - попередня причина смерті депутата Полякова

Правоохоронці поінформували, що народного депутата виявили у непритомному стані на задньому сидінні автомобіля таксі, який зупинили працівники патрульної поліції через порушення ПДР. За словами водія таксі, за кілька хвилин до того пасажир сів у машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі, після чого останньому стало зле та почалася нудота. Працівники поліції викликали швидку допомогу, проте проведені ними реанімаційні заходи результату не дали, чоловік помер.

За результатом розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень.

Читайте також: Венедіктова повідомила нові деталі про смерть депутата Полякова

За фактом смерті Антона Полякова поліція порушила справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з приміткою «природна смерть». Тривають слідчі дії.

Фото: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-